Нови Хоризонти ТУРНИРЪТ- Implantology Open Vol.6

Очаквате ли Нови Хоризонти 6? За да се представите на високо ниво и да спечелите конкурса е нужна отлична предварителна подготовка, разбира се!

Точно затова искаме да напомним, че вече е време да започнете да избирате и подготвяте имплантологичния си случай, с който да се включите в Турнира Нови Хоризонти Vol.6 през 2023 г.!

От опит ще ви кажем, че подготвяйки се за състезанието ставате по-добри в работата си, затова – не се колебайте, а дерзайте!

Ето и ОБНОВЕНИЯ РЕГЛАМЕНT на конкурса за млади, талантливи и успешни имплантолози!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

  • Вие сте дипломиран лекар по дентална медицина
  • Нямате навършени 35 години, до момента на заявяване на участието си
  • Имате клиничен случай с импланти, който ще бъде протетично завършен и няма да бъде показван/публикуван другаде до деня на Големия Финал – 01 Юни 2023 г.
РЕГИСТРАЦИЯ

Заявете участието си като попълните формата за регистрация по-долу.

В отговор на заявлението си ще получите:

 

  • темплейт на презентацията в която трябва да представите случая си
  • входящ номер, с помощта на който работата ви ще бъде оценена анонимно от нашето Международно Жури.

Подгответе и изпратете презентацията на клиничния си случай най-късно до 14.05.2022 г., по електронен път на имейл office@implanti.bg.

Тази година презентацията следва да бъде направена на английски език, за да може случаят ви да бъде оценен пълноценно от международните съдии. Презентациите и дискусиите в деня на Големия Финал ще бъдат на български език.
Ако имате нужда от съдействие за превода на английски език, екипът на Имплант Би Ейч ще бъде на ваше разположение в условия на пълна конфиденциалност.

На разположение сме за каквито и да било други въпроси. Потърсете ни на 0800 12 464.

КАТЕГОРИИ

За още по-голяма прецизност в оценяването, тази година разделяме категориите за участие на 3:

  • единични възстановявания;
  • частични възстановявания;
  • тотални възстановявания.

Няма ограничение за участие – можете да подадете случай във всяка една категория.

НАЧИН НА ОЦЕНЯВАНЕ

Международно Жури

В шестото издание на Нови Хоризонти ще се включи и Международно жури. Неговите членове ще бъдат представени публично ТУК и на страницата ни във Facebook. Международното Жури ще извърши оценяването на първия – анонимен етап на конкурса. Съдиите ще получат всички презентации обозначени само с входящи номера. Всеки съдия ще оцени анонимните презентации с точки от 0 до 10. Оценките им ще бъдат обобщени и първите два случая във всяка категория ще бъдат излъчени като финалисти. Имената на финалистите ще бъдат обявени в деня на Големия Финал.

Национално Жури

Презентациите на двамата финалисти от всяка категория ще бъдат представени пред нашето Национално Жури на живо, по време на Големия Финал. В него традиционно ще участват д-р Бранимир Кирилов, д-р Кирил Динов, д-р Павел Панов, д-р Петър Дучев и д-р Пресиян Кръстев – те ще задават въпроси на финалистите и ще гласуват за своя фаворит, за да определят Големия Победител във всяка категория.

Публика 

На финала на конкурса Нови Хоризонти ще поканим да присъстват на живо широк кръг от дентални лекари, практикуващи имплантология. Те също ще могат да задават въпроси на финалистите и да коментират случаите им.

Международни съдии ще оценят всички подадени презентации анонимно, с точки от 0 до 10. Двата най-високо класирани случая, ще бъдат излъчени като финалисти във всяка категория.

Всеки финалист ще има 10 минути, за да представи случая си пред Основното жури и публиката.

Журито и публиката също ще разполагат с по 10 минути за коментари и въпроси, след което журито ще даде оценката си за всеки един от финалистите.

Гласовете ще бъдат сумирани и победителите обявени след края на всички презентации.

ФИНАЛ

Тази година Финалът на Нови Хоризонти vol. 6 ще можете да посетите на живо. Заповядайте в TheSTEPS на ул. Братя Миладинови 12 в София, на 01.06.2023г. от 17:00 ч.

Елате за да разберете кои са финалистите и кои ще бъдат победителите. Всичко ще стане ясно в рамките на няколко часа, а след това ще се позабавляваме заедно.

Моля, свържете се с нас, за да заявите присъствието си.

НАГРАДИ

Голямата награда

Титлата МЛАД ИМПЛАНТОЛОГ, 10 импланта с Laser-Lok и хирургичен сет BioHorizons ще печели случаят с най-много събрани гласове на Журито за всяка отделна категория.

Ще бъдат връчени ТРИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ.

Vox Populi

Най-късно 3 дни преди Големия Финал, презентациите на всички участници ще бъдат качени на сайта на Implant BH Ltd., където ще могат да бъдат разгледани. А в пост във Facebook всички фенове ще могат да гласуват с LIKE за най-добрият случай според тях и така да определят победителя.

В края на Финала ще отчетем гласовете във Facebook – случаят събрал любовта на публиката ще получи наградата VOX Populi.

OPEN PODIUM

В Деня на Големия финал, след обявяването на победителите във всяка категория и връчване на наградата VOX Populi, ще започне нашият „Отворен подиум“. Авторите на всички презентации ще бъдат поканени и насърчени да покажат случая си пред специалистите в залата. Нашето Жури ще бъде на разположение, за да обсъди случаите на всички участници, които вярват, че обратната връзка е важна за тяхното развитие като имплантолози.

Сега, когато всичко е ясно, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ!

 

 

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА