Направете имплантологията част от своето бизнес развитие

 Имате пациенти с липсващи зъби, но не поставяте импланти?

Можете да поставяте импланти, но нямате необходимия опит, за да решите сложните случаи?

Искате да разширите практиката си без да инвестирате в скъпо оборудване и обучение?

Вече сте в такъв етап на своето професионално развитие, в който започвате да обмисляте възможността да поставяте импланти и да протезирате върху импланти?

Предлагаме ви нашата услуга – „Имплантолог под наем“, с която пациентите ви ще получат най-доброто лечение и то във вашата практика.

Защо да се замислите?

Статистиката за България от 2018 година твърди, че средно всеки 18 годишен има един липсващ постоянен зъб, а всеки 44-65 годишен има 6 липсващи зъба. С всички уговорки относно резултатите на статистиката, със сигурност имате доста пациенти в практиката си, които имат липсващ зъб. В днешно време всеки, който има липсващ зъб е наясно с опцията за заместването му с имплант – този тип решение вече е масово. Днес има много информация в медиите, интернет и най-вече, много хора имат личен опит и го споделят в лични разговори.
Всеки пациент с липсващ зъб очаква да дискутирате тази опция за лечение.

Вашите пациенти имат доверие на вас и очакват вие да им дадете най-добрия съвет за тяхното здраве. 

Какво казвате на пациентите си с липсващ зъб? Ако вие не поставяте импланти – колебаете ли се да ги изпратите при свой колега? В много случаи, най-вероятно да. Нормално е да имате притеснения, ако нямате доверен имплантолог. 

За точно такива ситуации можем да ви предложим едно специално, наистина работещо и изпитано в практиките на наши лоялни клиенти решение – наричаме го „Имплантолог под наем“.

Предлагаме да ви свържем с дентални лекари, с които работим вече дълги години – те са с доказана експертиза и много опит в поставянето на импланти. Имат и опит в колаборация с колеги, които не поставят импланти и са наясно с всички стъпки на процеса. Те могат да дойдат във вашата практика и във ваше присъствие да консултират пациенти, да изготвят план на лечение и да поставят импланти. Ще бъдете спокойни, че предоставяте на пациентите си адкетватна възможност за лечение, без да напускат кабинета ви.

Ще гарантирате растеж на практиката си – ще имате приходи от импланти, без дори да слагате имланти, защото пациентите ще плащат на вас.

Всички останали процедури, които съпътсват едно имплантологично решение, могат да бъдат извършени от вас, във вашата практика – почиствания, последваща грижа и профилактика, прослeдяване.

Ако се чувствате уверени и подготвени, можете да поемете и протетичнита част от възстановяването с импланти.

За денталните лекари, които искат да се развиват в имплантологията няма по-добър начин да наблюдават и да се учат  – в комфорта на своята практика, от професионалист, който може да покаже тънкостите в различните случаи на живо.

Свържете се с нас и можете да научите още детайли за това как се случва процеса – отделните стъпки, комуникацията с пациента и финансовото измерение на услугата.

Какво е Имплантолог под наем ?

  • Изпращаме ви специалист с необходимата квалификация и опит в областта на имплантологията.
  • В рамките на един ден, срещу фиксиран хонорар, той може да постави до 16 импланта на до 8 пациента.
  • Всички необходими материали и оборудване в този имплантологичен ден, ще бъдат осигурени от нас.
  • От вас се изисква да назначите рентгенографско изследване на всеки пациент и да го изпратите предварително на хирурга.
  • Заплащате само използваните материали, хонорара и командировъчните на имплантолога, ако практиката ви се намира извън София.
  • Ако практиката ви е в София, можете да използвате услугата и за единични импланти, като заплатите само хонорар на имплантолога и използваните материали.

Как нашата услуга може да промени вашата практика?
Вижте какво споделят някои от нашите партньори използващи "Иплантолог под наем"

Пълното интервю с д-р Бонка Мутафчийска и как услугата „Имплантолог под наем“ е променила нейната практика в Пловдив, вижте тук.

Пълното интервю с д-р Надежда Алексиева и д-р Пламен Петров за това как „Имплантолог под наем“ прави практиката им във Варна завършена, прочетете тук.

„Имплантолог под наем“ ни дава знания и умения, които са безценни. Благодаря! – това каза д-р Зведзелин Бъчваров от Севлиево и още, вижте тук.

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА