Специална оферта по специален повод

През този март СТАВАМЕ НА 8 ГОДИНИ и по случай рождения ни ден, имаме специално предложение към вас.

Ако е настъпило времето да създадете собствена имплантологична практика или просто се налага да се разширите – грабнете тази неустоима оферта!

Само през март при закупуване на 25 броя, от която и да е линия импланти, обработени с нашата уникална Laser-Lok® технология, ние ще ви подарим имплантологичен мотор с наконечник на австрийската компания W&H и хирургичен сет за поставяне на имплантите BioHorizons.

Стартирайте една успешна имплантологична практика без компромис с качеството!

*BioHorizons Implant Systems, Inc. е основана през 1994 г. Американската компания, разположена в Бирмингам, Алабама, е една от най-бързо развиващите се в стоматологичната индустрия и е една от 5-те ТОП компании, произвеждащи дентални импланти в света. Фокусът на BioHorizons върху науката, иновациите и доброто обслужване дава възможност на клиентите да използват уверено цялостно портфолио от дентални импланти и биологични продукти, за да възстановяват усмивки в 90 пазара на 6 континента – Северна Америка, Европа, Южна Америка, Азия, Африка и Австралия.

*W&H Group, семейна компания с главен офис в Бюрмоос, Австрия, е един от водещите производители на дентално оборудване в света. Създадена през 1890 г. от инженерите Вебер и Хампел, компанията става собственост на семейство Малата през 1985. Иновативни продукти и сервизни решения, силен фокус върху изследванията и развитието, визия и социална отговорност превръщат W&H в успешен местен и глобален играч.

Вземете пълен стартов пакет, за едно добро начало:

  • 25 импланта с Laser-Lok®
  • Хирургичен сет
  • Имплантологичен мотор
  • Обратен наконечник

Ето и характеристиките на мотора и наконечника с които можете да се сдобиете безплатно само сега:

SI-1023 Implantmed Plus – апарат за орални хирургични процедури с безчетков микромотор, педал с кабел и цветен дисплей. Новият Implantmed на W&H осигурява по-голяма безопасност по време на лечение за Вас и Вашите пациенти.

С интуитивен потребителски интерфейс, цветен сензорен екран и стъклена повърхност, новият Implantmed Ви предлага най-високо ниво на комфорт.

Микромоторът е идеален за целта с неговата автоматична функция за нарязване на резба, автоматичен контрол на въртящия момент и възможност за надграждане с W&H Osstell ISQ модул за измерване на стабилността на имплантите.

Вашите предимства от пръв поглед:

  • Интуитивен потребителски интерфейс
  • Прецизен контрол на въртящия момент и измерване на стабилността на импланта
  • Ултракъс, мощен електрически микромотор
  • Нов дизайн на помпата
  • Удобен педал за управление

Гаранция: 24 месеца

WS-75 Разглобяем хирургичен обратен наконечник без светлина, с редукция 20:1. Специално за препарация на имплантното ложе и поставяне на имплант.

Гаранция: 12 месеца

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА