Меню

Доверете се на BioHorizons

BioHorizons е посветена на разработването на продукти на базата на научни факти и доказателства. От представяенто на имплантната система External (в миналото позната като Maestro) през 1997 г. до създаването на Laser-Lok имплантите през 2010 г., денталните специалисти, а също така и самите пациенти, добиха увереност в широката гама от дентални импланти и биологични продукти.

Посвещаването на BioHorizons на науката, иновацията и обслужването на клиенти я превръща в една от най-бързо развиващите се компании в областта на денталната индустрия. BioHorizons подпомага възстановяването на усмивки на над 85 пазара в Азия, Северна Америка. Южна Америка, Африка, Австралия и Европа.

Наука

BioHorizons използва наука и иновация за създаването на уникални по рода си продукти, с доказани хирургични и естетични резултати. 

Иновации

Съвременните имплантни технологии, билогични продукти и софтуер за компютърно-навигирани операции превръщат BioHorizons във водеща компания за дентални импланти.

Обслужване

BioHorizons разбира важността от предлагането на отлично обслужване. Ето защо глобалната мрежа от професионални представители, както и обучените екипи в отделите за обслужване на клиенти, разполагат с всичко необходимо с цел посрещане нуждите на пациенти и клинични специалисти.


Именно поради тези факти Ние от Имплант Би Ейч ви даваме възможност да използвате продуктите на BioHorizons и да получите качеството на използваните продукти. Разполагаме с голям набор от импланти, биоматериали и протетика и имаме възможност да доставим поръчката в срок от 48 часа. 

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP