Меню

Гаранции

Протетиката и имплантите на BioHorizons имат Доживотна Гаранция! 

Всички импланти и протетични компоненти на BioHorizons включват доживотна гаранция. Всеки имплант или протетичен компонент на BioHorizons ще бъде заменен, ако причината за това е дефект в продукта (с изклюение на нормалното износване на закрепващите елементи при протези, захванати върху импланти).

Допълнителни гаранции 

BioHorizons дава гаранция за инструменти, хирургични дрилове, трапаниращи дрилове, динамометричен ключ и софтуера на плана за лечение Virtual Implant Placement (VIP).

  1. Хирургични дрилове и трапаниращи дрилове: Гаранционният период на хирургични дрилове и taps включва деветдесет (90) дни от датата на фактурата. Хирургичните инструменти трябва да се заменят ако са изхабени, изтъпени, корозирали или по какъвто и да е друг начин компрометирани. Хирургичните дрилове трябва да се заменят след 12 до 20 остеотомии. 44
  2. Инструменти: Гаранционният период на инструментите на BioHorizons включва една (1) година от датата на фактурата.Инструментите включват отвертки, компоненти за синус лифт, implant site dilators инструменти на BioHorizons, използвани при поставянето или протезирането на импланти с марката BioHorizons.
  3. Софтуер на план за лечение VIP: Г аранционният период на VIP Софтуерът за планиране на лечението VIP включва период от деветдесет (90) дни от датата на фактурата. Гаранцията изисква VIP да се използва съгласно минималните изисквания на системата.
  4. Хирургични шаблони Compu-Guide: Хирургичните шаблони Compu-Guide се доставят без да се правят никакви модификации на приетите Compu-Guide предписаната форма и планът за лечение VIP (“as is”). BioHorizons не дава никакви гаранции, свързани с прилагането на хирургичните шаблони.

Рекламации 

Връщането на продукт изисква попълване на форма за рекламация, която може да бъде получена чрез официалният дилър на BioHorizons за Вашия регион. Попълнената форма трябва да бъде в комплект с дефектиралия продукт. За повече информация, моля попитайте Вашият дилър.

Отказване на гаранция 

Продуктите на BioHorizons могат да се използват само заедно с оригиналните компоненти и инструменти, като се следват инструкциите за използване (ИЗИ). Използването на какъвто и да е продукт, който не е с марката на BioHorizons в комбинация с продукт на BioHorizons ще отмени всякаква гаранция на или друго задължение за съответния продукт. Планирането на лечение и клиничното прилагане на продуктите на BioHorizons е на отговорността на всеки един дентален специалист. BioHorizons силно препоръчва преминаването на след дипломно дентално обучение и придържане към ИЗИ, които са в комплект с всеки продукт. BioHorizons не носи отговорност за инциденти или последствия и няма задължение към правилното използване на нашите продукти самостоятелно или в комбинация с други, освен замяна или поправка под нашата гаранция. Хирургичните шаблони Compu-Guide се поръчва под контрола на денталният специалист. Денталният специалист носи отговорността за използването им. Следователно, независимо от доказаните щети, отговорността на BioHorizons се ограничава до цената на продукта, директно свързан с причината за претенцията.

Разпространявани продукти

За информация относно гаранцията на производителя на разпространяваните продукти, моля проверете опаковката им. Възможно е да има промени в цените на разпространяваните продукти, без изрично известие за това.

Валидност

След своето издаване, тази литература заменя всички предишни версии.

Наличност

Не всички продукти, показани в каталозите са налични. BioHorizons се стреми постоянно да подобрява своите продукти и поради това си запазва правото да добавя, модифицира, променя спецификации или отстъпки по всяко време.

Всички изображения, представени в тази литература не са в реален размер, както и не всички продукти за изобразени.

Click here to view references.

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP