Меню

Иновация

От самото начало, BioHorizons се стреми да предлага най-обширната гама от дентални импланти и решения за регенерация на тъкан, доказани от научни факти и доказателства. Нашата философия е, че успешните продукти са резултат от точна наука и непоколебима иновация. Този подход към развитие на продуктите води началото си от далечната 1994 година, когато дизайнът на оригиналния Maestro имплант беше измислен в биомеханичния инженерен отдел в Университета на Алабама в Бирмингам(UAB). През годините, BioHorizons последователно налагаше биомеханичния инженеринг при редица продуктови иновации и днес е горд собственик на 24 уникални патента.

Материали

Всички импланти BioHorizons са направени от титаниева смес, която е 1.5 до 3.5 пъти по-здрава от чистия титан, който се ползва от другите компании. Тази разлика в здравината може да повлиае на дългосрочния успех на импланта и е решаваща за импланти с малък диаметър.

Дизайн

Денталните професионалисти искат инструменти и компоненти, които работят и пасват добре. Елементите на BioHorizons имат доста малки машинни допуски, което предлага идеален хирургичен и възстановителен опит.

Леснота

Всички импланти и протетични компоненти с марката BioHorizons са цветово обозначени за лесна идентификация. Денталните лекари могат бързо да идентифицират вида и диаметъра на импланта, докато пациента е на зъболекарския стол.

Лидерство

BioHorizons има богата история за работа с ключови лидери на периодонтолната, оралната хирургия, протетични и генерални практикуващи общества, за да подобри своя дизайн и усвои последните техники.

Стойност

BioHorizons предлага продукти с най-високо качество и най-висока стойност. Например, всеки имплант на BioHorizons на ниво кост е наличен с естетичен финален абатмънт със златно покритие, абатмънт винт и покривна капачка.

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP