Меню

Обслужване

BioHorizons разбира важността на предлагането на отлични услуги. Нашата глобална мрежа от професионални представители и добре обученият екип за обслужване на клиентите са добре оборудвани, за да посрещнат нуждите на пациентите и денталните лекари.

Обучение

Продължителното обучение е решаващо за динамичната среда на денталната индустрия. С нашата помощ от над 700 хирургични и възстановителни обучителни събития, BioHorizons се отдава на новите технологии и качеството на денталната грижа.

Професионален екип

BioHorizons е отдаден на ефективното посрещане на Вашите нужди чрез нашия екип от обучени специалисти по целия свят.

Удобство

Нашият интерактивен уебсайт дава на посетителите стойностен онлайн опит с полезна информация. Нашият изобразен графично онлайн каталог позволява на посетителите да видят детайлни спецификации за продуктите и за американските и канадските клиенти да разгледат своята история на покупките, да поръчват 24/7, и да проследят пратките си.

Дентално мобилно приложение

Най-новите видеа и литература са на разположение сега за Вашия Apple iPad® мобилно дигитално устройство.

Подобряване на живота на пациентите

Иновация в нашата индустрия има значение ако дава на денталните специалисти ефективни и повтаряеми резултати, които съществено подобряват състоянието на пациентите. Успехът, който BioHorizons е показал в много проучвания е доказателство, че BioHorizons продължава да създава иновативни, приложими решения за денталната индустрия.

Увереност

Всички BioHorizons импланти и протетични компоненти идват с доживотна гаранция, така че можете да да бъдете уверени, когато поставяте импланти с марката на BioHorizons.

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP