Меню

Carl Martin - дентални инструменти

CARL MARTIN GMBH се намира в SOLINGEN, Германия - световно известен град със своите ножове, ножици и хирургични инструменти.

Още от своето създаване през 1916 година, Carl Martin е специализирана в производството и дистрибуцията на високо-качествени стоматологични инструменти. Нашият повече от 95 годишен опит в производството на суровини, модерна обработка и изискванията за ежедневно използване в болници, дентални практики и лаборатории ни направи един от световните лидери в производството на стоматологични инструменти.

Развитието на продукти под нашето покровителство и заедно с водещи специалисти в областта, както на вътрешния, така и на международния пазар, дава на CARL MARTIN репутация на иновативен и пазарно-ориентиран производител.

Ще продължим да следваме същите ценности и в бъдеще.

Quality Management

В контекста на сертифицирането по ISO 9001 и ISO 13485 от TÜV, създаваме ефективни структри и работни процеси, ориентирани към установяване на стандарт за високо качество.Постоянното подобряване на обработката, както и ежегодният одит позволяват постоянното следене на международните стандарти и изисквания.

Научете повече за нашите продукти на http://www.carlmartin.de/

Продуктовия каталог разледайте тук

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP