Ние в BioHorizons се ангажираме да предоставим информация и обучение за клинични, технологични и практически насочени решения, полезни за работата на всяка дентална практика. Ние предлагаме помощта си, за да подобрите клиничните резултати и оперативния си успех.

Гордеем се с това, че си сътрудничим със световноизвестни CE (Continuing Education) партньори и ключови лидери в областа на денталната медицина, за да ви предоставим обучение с най-високо качество.

Участвайте в нашите онлайн лекции от комфорта на вашия дом или офис, навсякъде по света, водени от мрежа от дентални експерти.

Как да се върнем на работа в условия на COVID-19

В светлината на все по-близкото време, в което денталните практики ще възобновят работа си, дори и в епидемични условия, искаме да споделим с вас препоръките които разпространява Американската Дентална Асоциация в помощ и защита на денталните специалисти.

В този документ от 17 страници, ще намерите изчерпателна информация като:

  • Образец на писмо „Добре дошли отново“ – с което можете да адресирате пациентите си в уверение на вашия ангажимент за поддържане на актуална информация и спазване на процедурите за контрол на инфекцията.
  • Процес на скрининг преди посещение – обяснява как да проверите пациентите за симптоми на COVID-19 преди посещението им и при пристигането им. Тук ще намерите и скрининг формуляр за пациент.
  • Процедури за регистрация на пациенти в кабинета – те са за зъболекарските екипи преди възобновяване на работата на практиката.
  • Стратегии за подготовка на приемната зона – как да намалите риска от предаване на COVID-19 по време на посещения на пациенти.

И още … Пълният документ може да видите и изтеглите от тук


Предстоящи Уебинари

ВИЖТЕ ВСИЧКИ


Coronavirus Уебинари

ВИЖТЕ ВСИЧКИ

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА