bh Open – Implantology Tournament 2024 is now open

Нови Хоризонти 7 е на хоризонта! и искаме да напомним, че вече е време да започнете да избирате и подготвяте имплантологичния си случай, с който да се включите в турнира bh оpen през 2024 г.!

Отново ще напомним, че подготвяйки се за състезанието ставате по-добри в работата си, затова – не се колебайте, а дерзайте!

Ето и РЕГЛАМЕНTA на седмото издание на конкурса за млади, талантливи и успешни имплантолози!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ


  • Вие сте дипломиран лекар по дентална медицина

  • Нямате навършени 35 години, до момента на заявяване на участието си

  • Имате клиничен случай с импланти, който ще бъде протетично завършен и няма да бъде показван/публикуван другаде до деня на Националния Финал.

РЕГИСТРАЦИЯ


И тази година можете да заявите участието си като попълните формата за регистрация по-долу.

В отговор на заявлението си ще получите:

  • темплейт на презентацията в която трябва да представите случая си

  • входящ номер, с помощта на който работата ви ще бъде оценена анонимно от нашето Международно Жури.

Подгответе и изпратете презентацията на клиничния си случай най-късно до 17.05.2024 г., по електронен път на имейл office@implanti.bg.

И тази година презентацията трябва да бъде направена на английски език, за да може случаят ви да бъде оценен пълноценно от международните съдии. 
Ако имате нужда от съдействие за превода на английски език или имате въпроси, екипът на Имплант Би Ейч ще бъде на ваше разположение в условия на пълна конфиденциалност.

Потърсете ни на 0800 12 464.

КАТЕГОРИИ


И тази година разделяме категориите за участие на 3:

  • единични възстановявания;

  • частични възстановявания;

  • тотални възстановявания.

Няма ограничение за участие – можете да подадете случай във всяка една категория.

НАЧИН НА ОЦЕНЯВАНЕ


 

Международно Жури

В седмото издание на Нови Хоризонти отново ще се включи Международно жури. Неговите членове ще бъдат представени публично ТУК и на страницата ни във Facebook. Международното Жури ще извърши оценяването на Национално ниво. Съдиите ще получат всички презентации обозначени само с входящи номера. Всеки съдия ще оцени анонимните презентации с точки от 0 до 10. Оценките им ще бъдат обобщени и най-високо оцененият случай във всяка категория ще бъдат излъчени като Национален победител. Имената на финалистите ще бъдат обявени по традиция в първия четвъртък на юни.

 
НАГРАДИ


 

Голямата награда

Титлата МЛАД ИМПЛАНТОЛОГ, 10 импланта с Laser-Lok и хирургичен сет BioHorizons ще печели случаят с най-много събрани гласове на Журито за всяка отделна категория.

Ще бъдат връчени ТРИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ.

 

Vox Populi

Най-късно 3 дни преди Финалът, презентациите на всички участници ще бъдат качени на сайта на Implant BH Ltd., където ще могат да бъдат разгледани. А в пост във Facebook всички фенове ще могат да гласуват с LIKE за най-добрият случай според тях и така да определят победителя.

В деня на Финала ще отчетем гласовете във Facebook – случаят събрал любовта на публиката ще получи наградата VOX Populi.

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА