Меню

Хирургична асистенция

Какво е хирургична асистенция?

Това е услуга, която е разработена специално за денталните лекари, които прохождат в сферата на имплантологията или вече са се наложили като такива, но не искат да инвестират големи средства за оборудване и наличности.

Услугата включва обучен екип от хирургични медицински сестри, който идва при вас с целият набор от различни размери импланти инструменти и консумативи. Вие имате възможност по време на самата операция да изберете най – подходящият размер имплант и необходимите Ви материали.

Защо да се възползвате от от това предложение?

  • Ние идваме при Вас и Ви предлагаме професионална и компетентна асистенция по време на оперативният процес.
  • Осигуряваме всички размери импланти BioHorizons® и можете да прецените най – подходящият размер имплант по време на самата операция.
  • Освен имплантите BioHorizons® нашият екип предлага хирургичен сет, който Ви е необходим за имплантирането и биоматериали.
  • Посещението на нашият екип е напълно безплатно и в края на операцията трябва да заплатите единствено материалите, използвани по време на манипулацията.

За повече информация свържете се с нас.

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP