Готов ли си за 5-то ниво на предизвикателството, наречено Нови Хоризонти?

Обичаш ли предизвикателствата? Ако имаш самочувствието, знанията и практиката, то Нови Хоризонти – ИГРАТА те очаква. Вече можеш да се включиш в петата версия на конкурса. Премери сили с другите играчи. Стани най-добрият. Превърти играта.
Следвай профилите ни във Facebook & Instagram, за да не пропускаш нищо за имплантологичния конкурс Нови Хоризонти vol. 5 – ИГРАТА – Следващото ниво…

Условия за участие

  • Ти си дипломиран лекар по дентална медицина
  • Нямаш навършени 35 години
  • Имплантологията е твоя страст
  • Имаш завършен клиничен случай с импланти, с който се гордееш
  • И той не е представян пред широка публика до момента
Ако това си ТИ - ЗАПИШИ СЕ, ОЩЕ СЕГА! ИГРАТА те очаква

Регламент

Заяви участието си в една от двете / или и в двете / категории на конкурса, като попълниш формата за регистрация по-долу. В отговор на заявлението си ние ще ти изпратим темплейт на презентацията, с която да представиш случая си и входящ номер, под който ще бъдеш оценяван анонимно от нашето жури. За да спазим изискванията за конфиденциалност, до оценяване ще допуснем само участниците представили случаите си в подадения темплейт за презентация.

Подготви и ни изпрати презентацията на клиничния си случай най-късно до 03.05.2021 г, по електронен път, на office@implanti.bg.

*В категория „Единични възстановявания“ ще бъдат класирани всички случаи на поставени и възстановени единични импланти.

*В категория „Множествени възстановявания“ ще бъдат класирани всички случаи, в които имаме възстановяване с конструкция върху 2 или повече импланта. 

Начин на оценяване

В рамките на 2 седмици членовете на журито ще ни изпратят индивидуалната си оценка (от 1 до 10т.) на представените случаи. Ние ще обобщим резултатите и така ще излъчим финалистите. Двете най-високо оценени презентации от всяка категория ще бъдат качени на страницата ни, за да гласува публиката. Авторите им ще бъдат поканени да се изправят един срещу друг на големия финал на 02.06.2022г., който отново ще се излъчва на живо от телевизионно студио. Всеки един от финалистите ще има на разположение 10 минути да презентира случая си пред публиката и нашето жури. Следват 20 минути за дебати, в които всеки участник трябва да убеди журито, че е достоен за голямата награда.

Всеки член на журито ще даде гласа си за един от двамата финалисти, в открито гласуване, след представянето на случаите от всяка една категория. При определянето на победителя, всеки глас на журито ще се брои за една точка. 

Публиката ще може да изрази предпочитанията си на нашата фейсбук страница – от качването на случаите, до самия финал. 

Финалът на Нови Хоризонти vol.5 ще можете да гледате на живо в нашата Facebook страница @implanti.bg и в YouTube канала ни Implant BH.

Наградата

Победителите в двете категории ще получат награда на стойност повече от $ 4500 (10 импланта с Laser-Lok + хирургичен сет).

Участникът събрал най-много гласове от публиката ще стане носител на нашата специална награда – „Любимец 13“.

НОВИ ХОРИЗОНТИ Vol.5 - ВИЕ ЛИ СТЕ СЛЕДВАЩИЯ ГОЛЯМ ПОБЕДИТЕЛ?

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА