Меню

Медикъл Дент


Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент

Адрес: гр. София, 1407, бул. Джеймс Баучер 114
Телефон: 02 963 07 37
Е-мейл: office@medicaldent.bg
Уебсайт: www.medicaldent.bg


Д-р Бранимир Кирилов 

Д-р Бранимир Кирилов се дипломира през 1998 г. в Медицински университет - София, специалност Дентална медицина. От 1999 г. до месец Октомври 2010 г. е редовен асистент в катедрата по Орална и Лицево - Челюстна хирургия към Факултета по Дентална медицина, София. През 2003 г. придобива специалност Орална хирургия. 

Утвърден сертифициран преподавател в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI и негов представител за територията на България.

Член на ICOI. Член на БЗС.
Д-р Кирилов е с множество квалификационни курсове в областта на денталната имплантология при водещи световни специалисти. Изнася доклади и лекции като участник в международни конгреси по дентална имплантология в САЩ и Европа. Автор е на редица статии и публикации в областта на имплантологията и естетичната стоматология. Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика. Ръководи семинари и консултации в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI – България. 

В момента работи в основания от него Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент.

© Copyright BioHorizons IPH, Inc. Всички права запазени. Условия за ползване Използвани материали Уеб дизайн: Studio UXP