Как услугата „Имплантолог под наем“ промени моята практика

Представяме ви интервю с д-р Бонка Мутафчийска, която използва услугата „Имплантолог под наем“.

– Здравейте, бихте ли се представили с няколко думи?

– Аз съм д-р Бонка Мутафчийска и имам 18-годишна практика като дентален лекар. Работя в сферата на естетичното възстановяване и ендодонтията.

– Разкажете ни за екипа и практиката си?

– В началото работех сама в кабинет под наем. Днес вече имам свой собствен кабинет, в който сме четирима дентални лекари. Екипът ми е страхотен. Цари хармония във всяка една секунда, допълваме се взаимно, подкрепяме се. Пациентите ни приемат като едно цяло.

 – А какви са пациентите ви?

– От бебета до възрастни хора. Имам пациенти, които са ми пациенти още откакто бях студентка. Повече от 18 години.  Смело мога да кажа, че почти всички пациенти са ми не само пациенти, но и близки. Това са хора, които държат на себе си, държат на здравето си. Които искат да имат красива усмивка.

– Какво е важно за вас във вашата работа? От кои принципи не бихте отстъпили никога?

– За мен най-важно е доверието, което се гради между лекар и пациент. Доверието се печели с всеотдайност, с много труд и непрекъснато учене. С това винаги да поставяш пациента на първо място.

– 18 години са много време. Каква е личната ви мотивация да продължавате?

– Благодарността на пациентите и тяхното доверие. Мечтата ми винаги е била да им давам най-доброто лечение, което да е съобразено с най-съвременните тенденции в денталната медицина. Искам в нашата практика леченията да са завършени – от начало до край.

– Успявате ли?

– Вече да. От няколко години, благодарение на една страхотна услуга на име „Имплантолог под наем“.

– Разкажете ни за повече за нея.

– Все повече хора искат имплантологични възстановявания. Имплантологията навлиза все повече в ежедневието. А аз никога не правя компромиси с качеството и искам резултатите да са дългосрочни. Затова смятам, че имплантът трябва да бъде сложен от човек, който знае какво прави и как го прави. Именно това предлага тази услуга. Специалист на високо ниво, който в определен ден идва на място в практиката и поставя имплантите на моите пациенти.

– Защо просто не изпратите пациентите си при имплантолог?

– Защото те имат доверие на мен. И оттам вярват на имплантолога, който аз препоръчвам. Пред тях аз се явявам гарант за навременното и успешно лечение. Освен това е чувстват обгрижени във всеки един етап от лечението и усещат, че аз нося отговорност за тях. Именно заради това смятам, че тази услуга работи.

– А трудно ли се организира такъв ден за посещение на имплантолог?

– Не, не представлява никаква трудност. Предварително сме се разбрали с имплантолога кои ще са датите във всеки един месец. Пациентите също знаят предварително кога ще бъде часът им. Работата в практиката и графикът ни не се променят по никакъв начин. Имплантологът пристига с цялото оборудване, нужно за поставяне на имплантите, и за всяка една манипулация.

– Изгодна ли е услугата във финансов план?

– Имплантологът получава хонорар, който е фиксиран. Няма значение дали броят на случаите ще бъде 3 или 15. Сумата остава една и съща. Останалите приходи са за нашата дентална практика.

– От колко време ползвате услугата?

– Вече 3 години.

– Каква е оценката ви за резултатите от нея?

– С „Имплантолог под наем“ осъществихме мечтата си за практика на световно ниво. Много съм щастлива от тази услуга. Тя наистина промени практиката ни.

Автор: Калина Влайкова

Всичко за услугата „Имплантолог под наем“ можете да прочетете тук.

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА