Нови Хоризонти – ФИНАЛЪТ

Настоящата ситуация наложи промени във финалния етап на имплантологичния конкурс „Нови Хоризонти“. Затова, с цел максималното спазване на социална дистанция, взехме решение Финалът на конкурса да се проведе в друг формат.

Както беше обявено първоначално, всеки член на журито ще даде индивидуална оценка (от 1 до 10т.) на всички представени случаи. Авторите на двете най-високо оценени презентации от всяка категория ще бъдат поканени за представяне на случаите си и дискусия с журито при закрити врата. Имената на финалистите ще станат ясни до края на май.

Финалният етап от оценавяне на случаите от страна на журито ще се проведе на 3-ти юни 2020 от 16:30 часа в Mind Factory. Всеки един от финалистите ще има на разположение по 10 минути за презентация и по 10 минути за отговор на въпроси и обсъждане от страна на журито. След представянето на случаите финалисти от всяка една категория, журито ще даде и финалната си оценка.

Случаите на четиримата най-добри претенденти ще бъдат качени анонимно онлайн за гласуване от страна на публиката на 1-ви юни 2020. В рамките на една седмица, всеки желаещ може да даде своя глас за случая, който смята че заслужава да спечели.

Случаите на 4-мата финалисти вече са качени за гласуване. Можете да ги разгледате ТУК и да дадете вота си до 8-ми юни на нашата Facebook страница.

След като обобщим оценките на журито и вота на публиката, ще определим победителите в Нови Хоризонти 2020.

Успех на всички!

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА