Дигитална имплантология

Дигиталната имплантология намалява риска от грешки и опростява целия работен процес. Ние разполагаме с цялостно дигитално решение за всеки случай, с всички необходими компоненти от планирането до завършването му. Намалете времето прекарано на стола и броя на посещенията на вашите пациенти с дигиталните решения на BioHorizons.

Хирургичен сет

Сетът за навигирана имплантология на BioHorizons предлага прецизност и предсказуемост в опростен дизайн. Всички компоненти са цветово кодирани, за да се избегне сложността, наблюдавана при други системи, като същевременно гарантира предвидимо поставяне на импланти за оптимални естетични и хирургични резултати.

Сетът за навигирана хирургия може да се използва за поставяне на всички диаметри импланти на BioHorizons от 3,0 мм до 5,8 мм*.

Планиране

Нашият Guided Surgery Kit има интуитивен дизайн, позволяващ лесно планиране на лечение и производство на хирургични водачи. Тук можете да намерите списък на нашите партньори и доставчици на софтуер, които разполагат с протоколите за работа (BioHorizons drilling protocols) и библиотеката с компонентите (BioHorizons .stl files) за навигирана имплантология. Този списък постоянно расте, за това не се колебайте да се свържете с нас или директно да попитате вашия доставчик на софтуер, дали вече разполага с нашата библиотека.

Компоненти

Персонализираните реставрации осигуряват индивидуално решение за оптимална функция и естетика. Дигиталните технологии, съчетани със съвременни стоматологични материали, дават възможност на клиницистите и лабораториите да създават по-предсказуеми резултати. BioHorizons разполага с гама от компоненти, която обезпечава дигиталния процес от взимането на отпечатък до проектирането и изработването на всяко възстановяване с най-висока степен на точност, качество и завършеност, така че да отговаря на уникалната анатомия на пациента.

Хибридна база

Хибридните бази ви позволяват да придадете на възстановяванията върху импланти, устойчивост и полупрозрачност като на естествените зъби, без да се нарушава връзката имплант / абатмънт. Хибридният Full Contour или хибридните абатмънти са чудесни възможности за случаи в естетичната зона.

Хибридна база

Титаниева база

Подобрете естетическия резултат за вашите пациенти и създайте дълготрайни възстановявания благодарение на Laser-Lok зоната, която създава съединително тъканно прикрепване. Използва се като титанова основа при изработка на индивидуални, фрезовани CAD / CAM циркониеви абатмънти.

Сканбоди

Абатмънт за сканиране

Използвайте за сканиране на плот или за интра-орално сканиране. PEEK (PolyEtherEtherKetone) и титанова сплав. Забележка: Преди сканиране проверете дали абатмънтът за сканиране е наличен в библиотеката на софтуера, който ще се използва за проектиране.

Ангулиран сет

Прецизна отвертка и винт

Precision Angled Driver & Screw осигуряват решение за предизвикателни реставрации с фиксирани винтове, от естетически взискателни случаи до трудно достъпни места. Винтовете са съвместими с хибридните бази за CAD / CAM циркониеви абатмънти.

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА