Easy Ti Laser-Lok Надстройки

Първоначално разработена като високо естетична и лесна за работа “chairside” временна надстройка, сега Easy Ti е един от най-универсалните абатмънти в портфолиото на BioHorizons. Инженерите на компанията са успели да доработят дизайна така, че да направят Easy Ti първи избор както за традиционна работа, така и при използването на изцяло дигитален протокол и при временни и при дефинитивни конструкции.

Фокусът обаче остава върху нашето уникално Laser-Lok покритие, работата на което можете да отчетете много лесно, когато е нанесено върху протетичен компонент.

Ако досега не сте използвали надстройки с Laser-Lok, сега е момента да направите разликата!

 

  • Използвайте надстройки с хекс за единични, фиксирани с винт постоянни възстановявания, както и дългосрочни временни възстановявания, които изискват превъзходна естетика (>30 дни).
  • Използвайте надстройки без хекс за множествени, винтово фиксирани постоянни или временни въздстановявания.
  • Когато компонент с Laser-Lok се използва и временно се отстранява за правене на отпечатъци или други възстановителни процедури, дръжте отстранения компонент с Laser-Lok в стерилен физиологичен разтвор, докато не бъде поставен отново в мястото си.
  • Всеки Easy Ti Abutment е опакован с винт (PXAS). Титаниева сплав за здравина. TiN покритие за естетика. Краен въртящ момент: 30Ncm.

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА