bh Open – Implantology Tournament 2024 is now open

Вече можем да заявим със сигурност – Финалът на Нови Хоризонти vol.7 ще бъде едно страхотно преживяване!

Конкурсът ще бъде част от стъпката на Global Education Tour на BioHorizons!

В bh Open ще могат да се включат участници от целия югоизточен регион на Европа и да премерят сили за титлата НАЙ-ДОБЪР МЛАД ИМПЛАНТОЛОГ!

GET оформя съвременния свят на имплантологичната дентална медицина, като представя модерни, авангардни образователни програми на водещи имена в множество глобални места по света, всяка година. През 2024 BioHorizons избра България, за Източноевропейския си форум. За нас е чест да срещнем българските имплантолози с регионалното съсловие, в едно наситено със знания и възможности събитие.

Запазете датите 18 и 19 Октомври 2024!

Подготвяме страхотна програма с 8 международни лектори – пълни два дни в края на които на големия подиум ще изгреят и младите звезди на Нови Хоризонти! 

Ето и РЕГЛАМЕНTA на седмото издание на конкурса за млади, талантливи и успешни имплантолози!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ


  • Вие сте дипломиран лекар по дентална медицина

  • Нямате навършени 35 години, до момента на заявяване на участието си

  • Имате клиничен случай с импланти, който ще бъде протетично завършен и няма да бъде показван/публикуван другаде до деня на Националния Финал.

РЕГИСТРАЦИЯ


И тази година можете да заявите участието си като попълните формата за регистрация по-долу.

В отговор на заявлението си ще получите:

  • темплейт на презентацията в която трябва да представите случая си

  • входящ номер, с помощта на който работата ви ще бъде оценена анонимно от нашето Международно Жури.

Подгответе и изпратете презентацията на клиничния си случай най-късно до 30.09.2024 г., по електронен път на имейл office@implanti.bg.

И тази година презентацията трябва да бъде направена на английски език, за да може случаят ви да бъде оценен пълноценно от международните съдии. 
Ако имате нужда от съдействие за превода на английски език или имате въпроси, екипът на Имплант Би Ейч ще бъде на ваше разположение в условия на пълна конфиденциалност.

Потърсете ни на 0800 12 464.

КАТЕГОРИИ


Отново разделяме категориите за участие на 3:

  • единични възстановявания;

  • частични възстановявания;

  • тотални възстановявания.

Няма ограничение за участие – можете да подадете случай във всяка една категория.

НАЧИН НА ОЦЕНЯВАНЕ


Предварителен кръг

Нашето международно жури ще оцени първия – анонимен етап на конкурса. Съдиите ще получат всички презентации, обозначени само с входни номера. Всеки съдия ще оцени анонимните презентации по скала от 0 до 10. Резултатите им ще бъдат обобщени и първите два случая във всяка категория ще бъдат излъчени като финалисти. Имената на финалистите ще бъдат обявени в деня на големия финал.

Окончателно гласуване

 Презентациите на двамата финалисти от всяка категория ще бъдат представени на живо пред журито и експертите в публиката по време на големия финал. Всички те ще задават въпроси на финалистите и ще гласуват за своя фаворит, за да определят големия победител във всяка категория.

ФИНАЛЪТ

Тази година Finale of New Horizons vol. 7 ще бъде част от Global Education Tour на BioHorizons! Заповядайте в Хилтън София, на 19 октомври 2024 г. от 16:00 ч., за да разберете кои са финалистите и кои ще бъдат победителите. Всичко ще стане ясно до няколко часа и тогава ще се забавляваме заедно.

 
НАГРАДИ


Голямата награда

Титлата МЛАД ИМПЛАНТОЛОГ, 10 импланта Tapered Pro с Laser-Lok и хирургичен сет BioHorizons ще спечели случаят с най-много събрани гласове за всяка отделна категория.

Ще бъдат връчени ТРИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ.

Vox Populi

Най-късно 3 дни преди Финалът, презентациите на всички участници ще бъдат качени на сайта на Implant BH Ltd., където ще могат да бъдат разгледани. А в пост във Facebook, всички фенове ще могат да гласуват с LIKE за най-добрият случай според тях, и така да определят победителя.

В деня на Финала ще отчетем гласовете във Facebook – случаят събрал любовта на публиката ще получи наградата VOX Populi.

Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА