Нови Хоризонти vol.4

Сблъсъкът на бъдещите Титани

За четвърта поредна година конкурсът за млади имплантолози „Нови Хоризонти“ търси най-добрите в сферата на имплантологията.

Условия за участие:

  • Вие сте лекар по дентална медицина
  • Нямате навършени 35 години
  • Имате интерес в имплантологията и се гордеете с работата си
  • Вашият клиничен случай не е представян пред широката публика до момента
  • Случаят ви е завършен

Регламент:

Заявете участието си като попълните формата за регистрация по-долу. В отговор на заявлението си ще получите темплейт на презентацията, която трябва да приготвите и входящ номер, с помощта на който вашият случай ще бъде оценяван анонимно от нашето жури.

Изпратете презентацията на клиничния си случай най-късно до 14.05.2021 г, по електронен път, на office@implanti.bg.

Начин на оценяване:

В рамките на 2 седмици членовете на журито ще ни изпратят индивидуалната си оценка (от 1 до 10т.) на представените случаи. Ние ще обобщим резултатите и така ще излъчим финалистите. На 1.06.2021 г. двете най-високо оценени презентации от всяка категория ще бъдат качени на страницата ни, за да гласува публиката. Авторите им ще бъдат поканени да се изправят един срещу друг на големия финал на 3.06.2021г., който за първа година ще се излъчва на живо от телевизионно студио. Всеки един от финалистите ще има на разположение 10 минути да презентира случая си пред публиката и нашето жури. Следват 20 минути за дебати, в които всеки участник трябва да убеди зрителите, че е достоен за голямата награда.

Всеки член на журито ще даде гласа си за един от двамата финалисти, след представянето на случаите от всяка една категория.

Публиката ще може да изрази предпочитанията си на нашата фейсбук страница – от качването на случаите, до самия финал.

При определянето на победителя, всеки глас на журито ще се брои за една точка, а този на публиката за две.

Финалът на Нови Хоризонти vol.4 ще можете да гледате на живо в нашата Facebook страница @implanti.bg и в YouTube канала ни Implant BH.

Наградата:

Победителите в двете категории ще получат награда на стойност повече от $ 4500 (10 импланта с Laser-Lok + хирургичен сет)

ВИЕ МОЖЕ ДА СТЕ СЛЕДВАЩИЯ ГОЛЯМ ПОБЕДИТЕЛ!

ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕТО СИ СЕГА


Вижте още...

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА